RSS Feed
Posted on

BULETE DE CASCAVAL

                Un aperitiv delicios, foarte simplu de preparat, potrivit pentru orice masa festiva. Eu le-am pregatit pentru masa de Revelion.

Ingrediente:

  1. – 250 gr. cascaval,
  2. – 300 gr. branza de burduf  (sa fie cat mai proaspata, pentru a nu avea gustul acela iute)
  3. – 2 oua,
  4. – 1 praf de copt,
  5. – 4 linguri de faina,
  6. – 1/2 litru de ulei pentru prajit.

                Se rade cascavalul, peste care adaugam branza de burduf si ouale. Amestecam energic direct cu mana. Apoi incorporam si praful de copt. Se va vedea cu ochiul liber cum pasta isi va schimba consistenta, umflandu-se.

               Apoi, adaugam pe rand si cele patru linguri de faina, amestecand continuu.

               Intr-o tigaie incingem jumatate de litru de ulei si adaugam bilute din pasta de branza, de marimea unei nuci.

              Trebuie sa fiti foarte atenti pentru ca se rumenesc foarte, foarte repede. Nu trebuiesc lasate decat pana devin aurii.

               Se scot pe hartie absorbanta, se aseaza pe platou si se servesc fie reci, fie calde.

Pofta buna!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: